Preview: Red Bull Ring 4 Hours

RedBullRing

Na het geslaagde debuut van Racing Team Nederland in de 24 uur van Le Mans volgt de derde race om de 2017 European Le Mans Series.

De Red Bull Ring 4 Hours wordt verreden op het bekende Formule 1-circuit in Oostenrijk. Na de openingsraces van de 2017 European Le Mans Series op Silverstone in april en Monza in mei, volgde de 24 uur van Le Mans in juni. Het Europees kampioenschap krijgt nu op de Red Bull Ring een vervolg met de derde race van het jaar.

Racing Team Nederland arriveert in Oostenrijk met de ervaring van Le Mans én een sterke race in Monza, waar Frits van Eerd en Jan Lammers na een aanrijding bij de start een prima wedstrijd reden.

De Red Bull Ring Ring 4 Hours begint op vrijdag 21 juli met de eerste vrije training. Op zaterdag 22 juli wordt de tweede vrije training en de kwalificatiesessie verreden. De race start op zondag 23 juli om 13:00 uur.

Volg het team op de Red Bull Ring via nieuws, foto's en video's op onze Facebook-pagina, klik hier. De race is van start tot finish live te zien via het YouTube kanaal van de European Le Mans Series, klik hier.